Alltså... jag saknar...

Ja jävlar vad jag saknar möjligheten att surfa hemma.. att kunna sitta vid min egen dator, kunna spela poker, chatta på msn när som helst.. och kunna ladda hem det som jag vill ladda hem... men jag kan inte!!!

Jag har väl tänkt att jag ska försöka prata med mina grannar, om det är ok att jag drar en sladd från dem till mig, kommer ju bli fult som fan, men det är enda sättet för mig just nu att få internet hemma.. jag har kikat på möjligheten att ha trådlöst.. men det funkar inte det heller, för det finns inga prisvärda alternativ... då måste man bo i Stockholm, Malmö eller Göteborg...

Dock så har jag hittat min kamera nu, den låg i lådan som jag hade letat i tre gånger redan... hmm.. hur bra koll har man då egentligen?

Men, idag så funderar jag på att köpa mig en ny kamera.. 2000:- hamnar jag på om jag ska ha den som jag har kikat på.. men det tycker jag att det kan vara värt..

Har lite planer på att ge mig ner på banken idag med, och ordna allt med byte av bank och grejer... har väl tänkt välja SEB... lite för att min mor har haft dem som bank länge nu, och det har hon varit nöjd med.

Kommentarer
Postat av: pierre

i guess you are right...

2007-04-02 @ 13:51:30
URL: http://dapierre.blogg.se
Postat av: MissEllie

då får vi se dig på bild i din nyinshoppade kläderna snart då?

2007-04-02 @ 19:00:42
URL: http://missellie.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag bara älskar brandmän sen inatt :'( ni är riktiga hjältar...

2007-04-02 @ 19:27:05
URL: http://sannibanni.blogg.se
Postat av: Anonym

Tack så mycket, mm det är verkligen fruktansvärt.. jo men jag menar det verkligen ni är faktiskt det,K

2007-04-03 @ 13:46:33
URL: http://sannibanni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0