Underbara bil!!!

Alltså.. fatta... min lilla bettan gick igenom besiktningen med en enkel liten etta i protokollet... en upphängning till avgasröret hade pajat, det var det enda som behövde fixas just nu.. kostade mig hela 6:- att köpa...så nu kan jag köra ett helt år med den igen...=) Har faktiskt lite planer på att försöka rusta upp bilen lite i sommar.. fixa lacken på den, greja lite med rosten (väldigt lite), och piffa till den lite.. har en annons ute på blocket om sommardäck med nån fin fälg till med...vi får se, kan ju vara ett bra objekt att öva lite på, jag som inte kan något alls om bilar..haha!

Jag kommer att dokumentera det hela i vilket fall som helst, för igår så slog jag slag i sken och köpte mig en kamera.. jag har ju tjatat om det där till döds, och igår så fick jag nog. Det blev en Canon Powershot A550 och ett minneskort på 1Gb till den.

Canon Powershot A550
Satt och lekte lite med den igår och måste ju säga att det är en fröjd att fota med den jämfört med min gamla. Dessutom så drar den inte ens i närheten av så mycket batterier som min gamla.

Idag var jag på Step In för första gången och testade gymmet där.. var ingen direkt wow-upplevelse, men det var ett helt ok gym.. dessutom så fick jag bokat en tid hos en sjukgymnast.. har haft problem med ryggen ibland, det hugger till i vissa lägen och känns som att en nerv hamnar i kläm eller något sånt.

Vad har mer hänt då... hmm...

Just det, om allt vill sig väl, så kanske jag får internet hemma nu.. jag snackade med en av grannarna igår, och frågade om det gick för sig att köpa in sig på deras ADSL.. och han skulle bara prata med sin sambo om det, ska se om jag kan få ett svar ikväll.. snacka om att det hade underlättat mitt liv... slippa åka till jobbet varje gång man ska kolla nåt på nätet.. jisses...

Ne, gott folk.. nu ska jag kila hemåt... ska kanske ut på en promenad ikväll med en tös...

Kommentarer
Postat av: AA

ash. jag missade dig med en hårsmån.. skulle byta dator o poff. borta!

skönt med bilen. vad det nu är för skrutt ;P

2007-04-03 @ 16:26:03
URL: http://supergirls-dont-cry.blogspot.com
Postat av: MissEllie

Ja bilder vill jag ha, det tycker jag är trevligt. *ler* Skulle oxå behöva en digitalkamera.. har bara en hedelig systemkamera som jag älskar men det e så dyrt att framkalla film. Vill också kunna ta roliga kort och lägga ut :) Hoppas på att du får internet hemma snart det e ju som en enda lång följetång det här... nästa bättre än någon av såporna på tv *skrattar*

2007-04-03 @ 16:26:57
URL: http://missellie.blogg.se
Postat av: Anonym

Aaa det är sant, allt bra idag då?

2007-04-03 @ 16:33:06
URL: http://sannibanni.blogg.se
Postat av: Jennie

Hade den kameran förrut, innan nån tjuv tog den! Den är jätte bra!

2007-04-03 @ 16:55:08
URL: http://enannanjennies.blogg.se
Postat av: Emelie

Lari... var gick du din kockutbildning?.. eller vad det var?..

2007-04-03 @ 21:18:16
URL: http://emlisen.blogg.se
Postat av: Elin

Hehe, det verkar gå bra med töserna, verkar det som..! ;-)
Tell us more! :D

2007-04-03 @ 22:08:57
URL: http://mojjan.wordpress.com
Postat av: Elle*

Har våren hittat hela vägen upp till norrland?
Här början hösten nalkas.. brr bara 23-25 grader på dagarna. Haha. Och nu till svensk vår, men det finns nog inget vackrare?

2007-04-04 @ 08:26:35
URL: http://confessionsofalolita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0