Nyutbildad dealer!

Ja, nu har det gått tre veckor.. tre riktigt snabba veckor med måste jag säga.

Vi har fått lära oss att deala Black Jack, Caribbean Stud och Casino Hold'em.... dock så har fokus legat på BJ mest.. så de två andra spelen är man inte superhaj på... men det kommer med tiden.

Mitt första pass hoppas jag att jag kommer få nästa vecka, för som det är nu är jag inte schemalagd förrän veckan därpå.. och innan dess hinner jag ju säkert glömma en massa.. typ... så jag vill in i hetluften direkt nu..

Först är det dock två arbetspass på brandkåren i helgen...

Har precis kommit hem från en middag på Tandoori house med gänget som man har gått utbildningen med.. men jag avvek från sällskapet tidigt för att kunna komma upp imorrn.. börjar jobba 8 så...

Känns riktigt skoj att ha två jobb måste jag säga.. även om det kommer bli grymt mycket jobb sen när jag väl får heltid på brandkåren, men vafan.. får passa på att tjäna lite stålar nu när man är ung och singel...

Jag vet att jag inte har varit världens bästa på att uppdatera här.. men det har ju att göra med att jag inte varit hemma så mycket på sistone... men det kommer bli lite mer uppdateringar med tiden nu.. så Åsa, du kan vara lugn.. jag försvinner inte även om jag kanske dröjer med mina inlägg..=)

Nu är det sängen som gäller.. natti!

Kommentarer
Postat av: Fanny

man har inte mycket tid över till att blogga om man är brandman, min pappa är också brandman, (han har ej blogg) men ibland kan han ju vara på jobbet 1 helt dygn...!

2008-02-08 @ 23:29:14
URL: http://www.faaanys.blogg.se
Postat av: Åsa

Bra! Nu känner jag mig lugn :)

2008-02-09 @ 08:51:45
Postat av: Angelica

du får väl anordna en hobby-spel-kväll hemma. så du får öva ;D

2008-02-09 @ 09:10:39
URL: http://supergirls-dont-cry.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0