Är det någon som har testat?

Hm.. jag måste ju ställa frågan.. och den lär ju gå ut till alla som är extremt medvetna om sitt yttre här ute i bloggvärlden?

Är det någon som har testat de här tandblekningsgrejerna som finns ute på marknaden?

Jag har kikat lite på det där.. jag som är kaffedrickare (häller i mig ett gängkoppar om dagen)... och gammal snusare.. har väl en och annan fläck på nån tand, som man int ehade haft nåt emot att få bort...

Har hittat ett ställe nu som verkar ganska så bra.. och som dessutom kör en kampanj nu.. en prova på grej just nu.. och jag funderar på om man kanske ska ta och testa.Så här står det på deras hemsida iaf:

Just nu har du möjligheten att prova på och få vitare tänder med tandblekning från StellaWhite. Vi är idag ensamma på den skandinaviska marknaden med denna unika tandblekning från Hollywood som baseras direkt på Hydrogen Peroxid.

Vi skiljer oss från konkurrenterna då vår tandblekning INTE innehåller Karbamidperoxid (som gör att blekningsprocessen tar 20-30 timmar). StellaWhite tandblekning innehåller Hydrogenperoxid och därför kan blekningstiden kortas ner till 10%, dvs 20 min om dagen i en veckas tid.

Värt ett försök kanske?

Kommentarer
Postat av: malincatrin

Själv använder jag Eguina (osäker på stavningen) tandpulver, något som fungerar utmärkt. Man använder det istället för tandkräm och det rekommenderas trots smaken..

2008-01-05 @ 00:37:27
URL: http://malincatrin.blogg.se
Postat av: Hanna

Hmm, jag är lite skeptisk till den där tand-grejen! Tror inte det funkar speciellt bra. Det bästa är nog isf att lägga ut lite mer pengar och göra det hos tandläkaren! :) men vad vet jag! :)

Mmm, tycker detsamma. Några trevliga planer för helgen?

2008-01-05 @ 01:13:19
URL: http://misshannie.blogg.se
Postat av: Leylah

om du provar får du gärna berätta hur de gick :D

2008-01-05 @ 01:19:36
URL: http://leylah.blogg.se
Postat av: Amanda

Testa och tala om hur det gick =)
Hehe, nej han sa att trots att du kan ha taggarna utåt och stänga alla ute från världen så är du ganska mjuk om man stryker dig medtaggs :P

2008-01-05 @ 01:21:52
URL: http://ovanmolnen.blogg.se
Postat av: Hayley

Mjo det där med vardagen är lite trixigt i ett nytt förhållande. Men vi har fått det att fungera. Det är väldigt skönt :)

Synd på de som förlorar allt när dom flyttar in tillsammans..

//Hayley

2008-01-05 @ 01:41:54
URL: http://hayleys.blogg.se
Postat av: Elinn

Använder Dentways tandblekning. Fungerar bra och jag fick i alla fall vitare tänder efter några blekningar. Kanske inte samma resultat som om man skulle gå till tandläkaren och bleka men lite ljusare tänder får man dock.

2008-01-05 @ 02:29:21
URL: http://elinn.blogg.se
Postat av: Ola

Jag besökte Kalifornien i somras. Innan jag åkte fick jag hör att tandblekningsmedel skulle vara lysande där . Att det ska vara effektivare är väl, kan jag gissa, att ämnen som är otillåtna här inte är det där. Man skulle pensla på smörjan(kändes som lim) varje kväll i 14 dagar. Det funkade, tro't eller ej. Blev riktigt nöjd:)

2008-01-05 @ 14:16:52
URL: http://www.carell.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag köpte ett liknande och jag tyckte
det var OK i början. Men sen börja det ila och en gång kändes det som om en tand exploerade. Så nja.. pratade med min jobbarkompis, hon Yve som alltid nämns i min blogg. Hon har jobbat som tandsköterska och hon sa OM man ska göra det så ska man göra det hos tandläkaren. Men det är inte bra att bleka tänderna men ska man så ska man göra det där. Beror ju på tändernas kondition och så.. :)
Men prova om du vill, bara att sluta om det inte ger nå.

trevlig lördag! Kram Sanna

2008-01-05 @ 20:56:45
URL: http://www.miss0.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0