Lokalkändis i Sundsvall... inte så hett?

Jag hade förväntat mig massor av kommentarer och besökare idag.. när Sundsvalls Nyheter publicerade en lista över de 10 hetaste bloggarna i trakten... men det har varit lika lugnt och stilla som vanligt här idag...fast iofs, det är kanske inte så stor bloggpublik här uppe, vad vet jag..

Anyway.. nu är det helg... och veckan som har gått har varit intensiv, men jäkligt rolig!

Fatta att det bara är en vecka kvar.. sen ska jag jobba som dealer på casinot... och kan lägga ytterligare en yrkestitel till min CV... då är det kock, webdesigner, brandman och dealer som jag har med mig i bagaget.. för att inte tala om diverse säljjobb och annat som man har haft lite kortare perioder i sitt liv.


Nu i helgen, har jag ingen som helst aning om vad jag ska ta mig till.. eller jo, det vet jag väl på sätt och vis.. jag måste ta igen lite träning som har missats, städa här hemma.. för det har inte funnits varken ork eller tid att städa, utan det är bara disken som har haft prio i lyan.. så lite städning o allmän undanröjning av prylar är ett måste...men annars är det nog mycket sova och vila som står på schemat...

Sen måste jag ta tag i alla frågor som har dykt upp på designbloggen och dessutom skriva ett par inlägg, för det har varit lite dåligt med tips från min sida senaste tiden.. men det beror ju på det att jag inte har haft tid över.

Jag återkommer lite senare med nåt annat inlägg.. funderade på att ta upp något nytt känsligt ämne under kategorin webkocken tycker till.

Kommentarer
Postat av: Missjeni

inte visste jag att du är bosatt i Sundsvall, jag hamnade också på tio i topp listan :D Det var en väldigt trevlig överaskning :)

2008-02-01 @ 20:17:32
URL: http://jeni.blogg.se
Postat av: Pialotta

Du får kanske fler besökare efter hand.
Angående musiken så finns det en AVKNAPP som man kan stänga av om det där stör någon.
Inte alla gillar när musiken flödar ut direkt, men många tycker det är mysigt. Jag försöker anpassa musiken efter inlägget.. men som sagt smaken är som baken.. delad.
Knappen finns i alla fall:-)

2008-02-01 @ 22:53:01
URL: http://kafferasten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0