En het potatis...

Oj oj... mitt inlägg om tonårsförlovningar blev tydligen en het potatis.. fast det hade jag ju mina aningar om att det skulle...

För att svalka av oss lite så här i nattens början.. tar vi o häller i oss lite Trocca och en handfull jordnötter vettja... jag bjuder!

zeunerts trocadero trocca
jordnötter peanuts

Kommentarer
Postat av: Jenny

Snygg blogg du har!
Jag håller med helt och fullt om din syn på förlovningar, fattar inte varför. Själv var jag så förälskad man kan bli i min första pojkvän och hade utan tvekan sagt "ja" om han friade och jag trodde att vi skulle leva resten av livet tillsammans. Min "första pojkvän" säger jag för att det följt en del i hans fotspår... :D Man vet inte vad kärlek är när man är 17, så är det.
Angående Kenzas blogg tittar jag in där lite då och då, för att kolla om hon har några nya modellbilder. Hon är otroligt vacker och man blir nyfiken på hur hennes modellande går eftersom hon är så ung. Men texterna suger.
Gonatt.

2008-01-05 @ 00:02:31
URL: http://jennysundin.blogg.se
Postat av: M

Jag tyckte det var jättebra det som du skrev och till vissa saker håller jag med dig fullstädning, och trots det är jag 17 år och förlovad. Haha, och faktiskt så stämmer inte det du skrev om att är en statusgrej, det är det inte, inte i min bekantskapskrets iallafall. Tvärt om, har fått höra från både det ena och det andra hållet att det är för tidigt och blablabla, å ena sidan har dom kanske rätt, det kanske är för tidigt? Men vilka är egentligen rätt personer att avgöra det? Dom eller vi? Det är varje enskild persons rätt att avgöra om man vill förlova sig eller inte. Det där om att gifta sig inom ett år, det kommer ju inte vi att hålla trots att jag fyller 18 nu i år, men våran förlovning står för att någon gång i framtiden, innan vi får barn så ska vi gifta oss, så där har vi tänkt på giftermål och vad en förlovning verkligen står för. Anledningarna till att vi inte kommer att gifta oss än på några år är många, han är 22 år nu och jobbar just nu, från och med hösten 2009 ska han plugga i 3 år, och sedan vill jag också plugga och sedan vill ha stadig ekonomi och DÅ kommer vi att gifta oss.
Jag blir väldigt sårad när jag får kommentarer som "fjortisförlovning" osv, från folk, jag menar, vi har tänkt igenom det här, vi har pratat fram och tillbaka och slutligen har vi kommit fram till hurdant vi vill ha det, OCH jag har fått ett riktigt frieri. Så därför anser jag att våran förlovning är på riktigt, och ingen löjlig tonårsförlovning.
Men samtidigt kan jag passa på att nämna att jag hör från både det ena och det andra hållet att flickor som inte är mer än 15 år förlovar sig med sina lika gamla pojkvänner, och en sak kan jag säga att hade min fästman och tillika sambo varit lika gammal som jag är (17 år) hade jag INTE förlovat mig nu, och sedan tycker jag också att innan man förlovar sig ska man ha gått igenom lite tillsammans, för att känna efter hur starkt förhållandet är och även ska man ha bott ihop ett tag, för att vara sambo är definitivt inte samma sak som att träffas och sova över, det är en helt annan sak att leva tillsammans 24/7, och detta har vi gjort, och vi vet var vi har varandra, vi känner varandra på djupet, vi bor tillsammans och vi har en planerad framtid ihop och vi är förlovade! Men trots det: Jättebra skrivet! Och du, är det kul att vara brandman förresten? haha, jag undrar för jag läser en kurs som heter Räddningstjänst, så vi är ute på räddningstjänsten Västra Blekinegs övningsfält ihop med ett gäng brandmän en gång i veckan och har verkligen jätteroligt, så skulle vara kul om du berättade lite om utbildningen osv. Ha det bra! /Malin

2008-01-05 @ 00:07:05
URL: http://lillmalin90.blogg.se
Postat av: malincatrin

Skulle gå in här och skriva en kommentar om ditt inlägg men fastna för det M skrivit här ovan för. Det finns ju alltid undantag och du (M)/hon verkar vara en av dem som inte förlovar sig för skojs skull.

Sen om inlägget, de ska vara pistagenötter och julmust alt. loka, inte troccadero och jordnötter ;)

2008-01-05 @ 00:20:49
URL: http://malincatrin.blogg.se
Postat av: Natta

hehe det är kul när det blir en diskussion men bara den inte går i överstyr. kul att du håller med mig och har likadana tankar som mig :)
jo, om inte mina föräldrar hade varit så så hade jag säkert rymt hemifrån för längesen. haha

2008-01-05 @ 00:20:56
URL: http://naaatha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0